Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sefii politiei de frontiera din Bulgaria au fost demisi

Seful politiei bulgare de frontiera Antonio Angelov si adjunctul sau au fost demisi luni, dupa un scandal legat de traficul de migranti, a anuntat guvernul citat de AFP.

Grigor Tochkov, proprietar al unei companii de transport din Haskovo care face obiectul unei anchete a traficului de migranti, a castigat in mod paradoxal licitatia politiei de frontiera pentru atribuirea unui contract vizand transportul de migranti clandestini detinuti de autoritati spre tabere pentru refugiati. Procedura a fost condusa de adjunctul sefului Politiei de Frontiera, comisar Iotko Andreev, care a incheiat contractul.

"Daca ei nu au putut preveni o astfel de afacere, ei trebuie sa-si paraseasca postul", a declarat luni premierul Boiko Borisov, referindu-se la responsabili ai politiei de frontiera.

Anguelov si adjunctul sau, Yotko Andreev, care a aprobat rezultatul licitatiei, si-au depus demisia luni, a anuntat Ministerul de Interne bulgar.

Ministerul de Interne a indicat ca duminica a inceput o inspectie si o ancheta amanuntita, care va continua sa clarifice toate detaliile.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.