Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful ASF susţine că va solicita recalcularea politelor RCA pentru tineret

negritoiu

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Misu Negritoiu, a declarat miercuri ca va face o analiza a asigurarilor RCA si va solicita recalcularea preturilor la politele RCA pentru tineri.

'Una dintre concluziile la care am ajuns în urma discutiilor cu parlamentarii este ca trebuie sa ne aplecam mai mult asupra consumatorului, cetateanului si în special eu m-am angajat sa fac un plan de analiza a situatiei RCA si a primelor de asigurare pentru tineret. Noi avem în vedere sa intram într-o analiza cu toate societatile de asigurari care ofera acest produs, sa vedem de ce sunt asa de mari, sa întelegem, sa solicitam recalcularea, reanalizarea si m-am angajat ca pâna în februarie sa vin cu un rezultat sa informez Comisia de buget si în acelasi timp sa vedem si rezultate din piata', a spus Negritoiu la Palatul Parlamentului dupa audierea sa la Comisia de buget a Camerei Deputatilor.
El a adaugat ca în 2015 va fi monitorizata permanent aceasta problema si ca va trebui definita notiunea de 'tineret' caruia i se adreseaza acest tip de polite.
'Toti au standarde diferite si vrem sa uniformizam si vrem sa punem o presiune si sa eliminam excesele si tratamentele diferentiate', a afirmat Negritoiu.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.