Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful de personal al Casei Albe face dezvăluiri despre conexiunile familiei Biden: 'O parte din bani vin din România, din Ucraina şi din China'

ziare.com
Mark Meadows

Interesele de afaceri din străinătate ale lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden - fost vicepreşedinte american şi actualul candidat al democraţilor la Casa Albă -, s-au extins la România, China şi Ucraina, iar opinia publică americană se poate aştepta să afle mai multe 'în zilele ce urmează', a lăsat să se înţeleagă şeful de personal al Casei Albe, Mark Meadows, prezent luni în emisiunea "The Evening Edit" a reţelei americane Fox Business Network, potrivit site-ului Fox News, citat de AGERPRES.

Cotidianul The Wall Street Journal este aşteptat să publice în această săptămână un articol cu privire la afacerile lui Hunter Biden, însă nu este clar dacă Meadows s-a referit la acesta.

Citește și: Raed Arafat vine cu cifre ÎNFIORĂTOARE și face un anunț de ULTIMĂ ORĂ: 'La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID'

'Mi se pare fascinant că o parte din banii care par să se scurgă spre familia Biden vin în linii mari din România, din Ucraina şi din China, exact cele trei ţări pentru care Joe Biden a fost trimis special (în calitate de vicepreşedinte)', i-a spus Meadows gazdei sale, Elizabeth MacDonald.

Potrivit lui Meadows, Joe Biden va avea 'de dat o mulţime de explicaţii'.

Fostul vicepreşedinte democrat a dezminţit în mod repetat că ar fi discutat cu fiul său Hunter despre interesele de afaceri ale acestuia în străinătate.

'Comparaţiile sunt foarte tulburătoare', a mai spus Meadows. 'Aşa încât nu e surprinzător ca ei (echipa de campanie a lui Biden) să spună ''Nu vom vorbi cu presa''', a adăugat şeful de personal al Casei Albe, citat de site-ul Fox News.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.