Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful DNA Ploieşti şi fostul procuror Negulescu, audiaţi la PÎCCJ în dosarul în care sunt urmăriţi penal

antena3.ro
Lucian Onea Mircea Negulescu

Lucian Onea, șeful DNA Ploiești, este urmărit penal de procurorii de la Parchetul General au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Sursele citate au precizat că este vorba despre falsificarea unor liste cu martori în cadrul unei anchete.

Procurorul șef DNA Ploiești nu ar fi fost audiat până în prezent în acesta caz, fiind citat la audieri, în calitate de suspect, marți, au mai menționat sursele MEDIAFAX.

Procuroarea care instrumentează dosarul este Elena Iordache, magistratul care a cerut şi redeschiderea dosarului de mită a lui Băsescu în 2016.

Vezi și: Protejează sănătatea fizică și psihică – Motive să mănânci ciocolată neagră în fiecare zi

Pe numele celor doi au fost depuse, la Parchetul General, mai multe plângeri de persoane pe care le-au anchetat. Unul dintre cei care au depus o sesizarea este fostul deputat Vlad Cosma.

Fostul deputat a depus pe 9 februarie o plângere împotriva procurorilor Giluela Diaconu, Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu. El îi acuză pe procurori de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituirea de grup infracţional organizat.

Postul Antena 3 a difuzat mai multe înregistrări prezentându-l pe Vlad Cosma, care a arătat că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să inventeze dosare în baza unor "probe fabricate" unor oameni politici şi de afaceri, printre care şi lui Sebastian Ghiţă. Totodată, fostul deputat a dezvăluit cum procurorul DNA Ploieşti Lucian Onea i-ar fi cerut să modifice anumite documente şi probe care ar fi fost folosite ulterior în dosar.

Vezi şi: Cea mai simplă și gustoasă rețetă de omletă, dezvăluită de un bucatar cu 3 stele Michelin .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.