Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful DNA se întâlneşte ONLINE cu presa joi - Discută despre ultimele EVOLUŢII ale instituţiei, unele chiar în vremea stării de urgenţă

Inquam Photos / Octav Ganea
crin bologa

Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă susţinerea unei conferinţe de presă online în cadrul căreia proocurorul şef al instituţiei Crin Bologa va discuta cu presa despre ultimele evoluţii ale Direcţiei.

Este de amintit că în plină stare de urgenţă DNA a avut mai multe acţiuni de prindere în flagrant delict a mai multor persoane suspectate de fapte de corupţie.

Citește și: Controlorii de la Nădlac II sunt sub lupa procurorilor

Concret este vorba despre administratorii unor firme, de directoarea Scolii 150 din Capitală, de un om de afaceri care încerca pretinsa mituire a unui director din Romgaz şi a unui poliţist judiciar delegat la PICCJ care ar fi încercat să obţină 1,1 milioane de euro pentru măsluirea probelor din dosarul unui om de afaceri.

Citeşte şi: Directorul Romgaz ar fi avut suspinciuni privind terenul tranzacţionat de la omul de afaceri - A oprit plăţile, moment în care a survenit mita - surse

Totodată DNA a trimis în judecată în perioada stării de urgenţă mega dosarul de corupţie privind ddeputaţi PSD Arad dar şi directorii de la DRPD Timişoara dar şi pe directoarea Şcolii gimnaziale 150 din Sectorul 5, Elena Zanfir.

Alte două mega dosare de corupţie trimise în judecată în perioada stării de urgenţă sun cazurile medicului Mircea Beuran şi a fostului ministru Sorina Pintea.

Citeşte şi: ULTIMĂ ORĂ Mircea Beuran a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită

Astfel, activitatea instituţiei pare că nu a fost afectată major de existenţa stării de urgenţă anchetatorii executând acţiuni de prindere în flagrant când a fost cazul dar şi de gestionare a dosarelor aflate în lucru.

Citeşte şi: BREAKING - DNA o trimite în judecată pe Sorina Pintea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.