Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Grupul de Comunicare Strategică, reacţie la scandalul licenţei: 'Nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat'

Inquam Photos / Octav Ganea
andi manciu

Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică, reacţionează la informaţia prezentată de jurnalista Ioana Ene Dogioiu şi confirmată de SNSPA pentru STIRIPESURSE.RO, referitoare la faptul că acesta nu are diplomă de licenţă şi că ar intenţiona să candideze pentru o funcţie de deputat din partea PNL.

"E o bazaconie. Nu am avut nicio discuție despre vreo posibilă candidatură și, implicit, e o invenție ideea unei poziții eligibile pe liste. În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt", a declarat Manciu pentru STIRIPESURSE.RO.

STIRIPESURSE.RO a solicitat Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative Bucureşti să confirme/infirme faptul că Manciu nu a obţinut diploma de licenţă.

"Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă", a transmis SNSPA.

În CV-ul publicat pe site-ul Guvernului, Andi Manciu a precizat ca are studii universitare SNSPA, Facultatea de Ştiinţe Politice.

Functia de consilier de stat este asimilata uneia de inalt functionar public, iar legea este foarte clara, nu poti fi inalt functionar public fara sa ai studii superioare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.