Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful McLaren, bucuros de rezultatul calificărilor de la Suzuka, se oferă să îi cumpere bilet de avion pentru Japonia mamei lui Oscar Piastri

Eurosport.com
McLaren

Zak Brown, şeful echipei de Formula 1 McLaren, s-a oferit să îi cumpere mame lui Oscar Piastri bilet de avion pentru Japonia, după ce pilotul australian şi-a plasat maşina pe prima linie a grilei de start a cursei de duminică de la Suzuka, relatează Reuters.

Pilotul în vârstă de 22 de ani a mai fost calificat în prima linie la sprintul din iulie din cadrul GP-ului Belgiei, însă Japonia va fi prima dată când Piastri va lua startul într-un mare premiu "full" din această poziţie, scrie news.ro.

"Sunt foarte bucuros să îi cumpăr un bilet de avion", a declarat Brown la televiziunea Sky Sports, după ce Nicole Piastri a răspuns la o postare entuziastă a McLaren pe reţelele de socializare cu cuvintele "are cineva un zbor ieftin spre Japonia?".

"Deci, dacă puteţi ajunge aici, doamnă Piastri, vrem să vă vedem mâine", a adăugat el.

Nicole a dobândit un număr mare de urmăritori pe X, fostul Twitter, pentru comentariile sale amuzante despre cariera lui Oscar.

"Ce!!! Deci mai facem asta încă 3 ani?????", a exclamat ea săptămâna aceasta, când McLaren a anunţat prelungirea contractului fiului ei până în 2026.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.