Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful PSD Bistriţa-Năsăud anunţ despre manifestaţii: Nu organizăm niciun fel de protest

psd sigla

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat luni că filiala pe care o conduce nu va organiza niciun protest în replică la manifestaţiile de stradă din ultimele zile. "Nu organizăm niciun fel de protest. Nici nu ne-a cerut nimeni şi nici nu organizăm niciun fel de protest", a spus Moldovan.

Liderul social-democrat a afirmat că nu înţelege care ar mai fi nemulţumirile oamenilor care au ales că continue protestele după abrogarea OUG 13/2017. "După abrogarea ordonanţei de urgenţă, nu mai înţeleg acum care sunt nemulţumirile oamenilor, dar fiecare dintre noi, atât timp cât o facem în mod paşnic şi civilizat, avem dreptul să ne exprimăm nemulţumirea, iar cei care suntem pe diferite poziţii de decizie trebuie să luăm act de problemele pe care le ridică oamenii", a susţinut Radu Moldovan, conform Agerpres.

În ceea ce priveşte demisia Guvernului cerută în stradă, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud a apreciat că Executivul trebuie lăsat să îşi implementeze programul de guvernare. "E dreptul străzii să ceară tot ce vrea, dar eu cred, totuşi, că suntem la o lună după alegeri şi Guvernul ar trebui să fie lăsat să îşi implementeze programul de guvernare", a mai spus Moldovan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.