Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Republicii Populare Lugansk: 'Ucraina s-a scufundat demult la nivelul unui stat terorist'

The Leaflet
ucraina razboi

Atacurile masive deliberate asupra obiectivelor civile comise de către trupele ucrainene confirmă faptul că Ucraina, incitată de Occident, s-a scufundat la nivelul unui stat terorist, a declarat, marți, șeful Republicii Populare Lugansk (LNR), Leonid Pasecinik.

"Ucraina, incitată de Occident, s-a scufundat demult la nivelul unui stat terorist, iar forţele rele naziste trebuie distruse de la rădăcină! Donbasul va rezista, iar regimul de la Kiev și naziștii săi înlănțuiți se vor confrunta cu Tribunalul Poporului pentru crimele lor!" - a scris acesta pe canalul Telegram.

Pasecinik a subliniat că Forțele Armate ale Ucrainei desfăşoară deja de două zile atacuri dure vizând obiective civile, informează Rador.

"Numai la Stahanov a fost distrusă o școală de sport pentru copii și tineret, Palatul Culturii din oraș, Direcţia de justiție, o fabrică de confecții, o stație de service şi clădiri rezidențiale. Clădirile vor fi reconstruite și restaurate, dar viețile umane nu vor putea fi returnate. Atacurile ticăloase cu armele NATO au luat viețile a şapte persoane din Krasnorecenskoe, din care trei sunt minori, inclusiv doi copii nevinovați de un an" - a adăugat el.

Șeful LNR a transmis profunde condoleanțe familiilor și apropiaţilor victimelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.