Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful sindicatului poliţiştilor sare în apărarea șoferului cu numere anti-PSD: Nu a încălcat legea

Facebook.com
masina Muie PSD

Cosmin Andreica, lider sindical EUROPOL, afirmă că în legislaţia românească nu există nicio prevedere care să interzică numerele de înmariculare folosite de românul stabilit în Suedia.

Bărbatul care conducea autoturismul înmatriculat în Suedia cu numere personalizate conţinând injurii la adresa PSD nu a săvârşit niciun fel de abatere de la legislaţia românească în lipsa unor prevederi exprese care să interzică folosirea acestor numere, consideră Cosmin Andreica, lider sindical EUROPOL (Sindicatul Poliţiştilor Europeni, n.r.).

Administratorii fondurilor de pensii Pilon II, îngrijorați de afirmațiile lui Darius Vâlcov: 'O astfel de abordare nu contribuie la un dialog profesionist'

″În lipsa unor prevederi exprese care să interzică folosirea acestor numere, acel cetăţean nu a săvârşit niciun fel de abatere de la legislaţia românească. Nu ne dorim ca instituţia Poliţiei Române să fie folosită ca şi ustensilă politică pentru că nu le convine unor oameni o înşiruire de litere pe o plăcuţă cu numere de înmatriculare”, a afirmat Andreica la Digi24.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au întocmit dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România”, faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.