Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Tesla, Elon Musk, la proces după ce a numit drept 'tip pedo' un explorator de peşteri

elon musk

Şeful Tesla, Elon Musk, va participa marţi la un proces în instanţă, după ce l-a descris drept pedofil, pe exploratorul britanic care a ajutat la salvarea unui grup de băieţi dintr-un complex de peşteri din Thailanda, anunță MEDIAFAX.

Vernon Unsworth a îndeplinit rolul de lider în recuperarea celor 12 băieţi şi a antrenorului lor de fotbal rămași captivi în peştera Tham Luang Nang Non, în iulie 2018. Acesta a spus că Musk l-a etichetat în mod fals drept un "tip pedo" pe Twitter.

Citește și: Va fi gata până la 15 decembrie! Asigurările date de premierul Ludovic Orban

El a spus că Musk, a cărei activitate pe Twitter este de mult analizată în detaliu, ar trebui să plătească daune pentru prejudicierea imaginii sale.

Procesul, care va avea loc în Los Angele,s este programat să dureze aproximativ cinci zile. Musk este aşteptat să depună mărturie în apărarea sa, după ce acesta şi-a prezentat scuzele pentru remarca sa.

Cu 29,8 milioane de urmăritori, contul de Twitter al lui Musk este o sursă majoră de publicitate pentru firma sa de maşini electrice din California, care nu îşi face reclamă.

Cazul Unsworth este cea din urmă problemă cu care se confruntă Musk, după ce a avut un an 2018 şi un început de 2019 dificil, în care a avut deseori ciocniri cu Wall Street, iar Tesla s-a confruntat cu probleme de producţie.

Citește și: FBI se implică în România! Anchetă de amploare, în colaborare cu Poliția Română

Episodul a început când Musk a oferit un mini-submarin realizat de compania sa care a realizat racheta SpaceX să ajute la salvarea grupului din peşteră. Unsworth a spus în iulie anul trecut, la trei zile după salvare că oferta lui Musk a fost doar o mişcare de imagine. Două zile mai târziu, Musk a postat mai multe mesaje pe Twitter, inclusiv unul în care îl numea pe Unworth "tip pedo". Musk şi-a prezentat ulterior scuzele pentru comentariu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.