Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful UEFA, Aleksander Ceferin: Pierderile cluburilor au fost reduse cu peste 80 la sută de la introducerea fair-play-ului financiar

www.digisport.ro
Aleksandr Ceferin

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat că pierderile cluburilor europene au fost reduse cu 80 la sută de la introducerea regulii fair-play-ului financiar, în 2011, înformează le figaro.fr. "Am reuşit să reducem pierderile cluburilor cu mai mult de 80 la sută de la introducerea fair-play-ului financiar, în 2011. Aceste cifre nu mint", a declarat Ceferin, la Roma, la un congres privind integritatea în sport.

"Am cerut să continuăm evoluţia fair-play-ului financiar cu obiectivul de a reveni la o competiţie mai echilibrată în fotbalul european. Trebuie să muncim pentru a reduce decalajul dintre cluburile mari şi cele mai mici şi pentru a echilibra competitivitatea meciurilor şi competiţiilor noastre", a adăugat el. Fair-play-ul financiar are rolul de a împiedica grupările de fotbal să nu cheltuiască mai mult decât încasează. Cluburile care nu respectă fair-play-ul financiar riscă sancţiuni ce pot ajunge până la excluderea din cupele europene, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.