Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seidler: Probleme tehnice în pregătirea Congresului m-au făcut să mă retrag din cursa pentru preşedinţia USR

usr uniunea salvati romania

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat, luni, că se retrage din cursa pentru preşedinţia partidului, invocând probleme tehnice legate de pregătirea Congresului. "Sunt nişte probleme tehnice legate de felul în care s-au făcut pregătirile, respectiv sistemul de vot în pregătirea Congresului, şi asta m-a făcut să mă retrag. Nu mă refer la sistemul de vot din cadrul Congresului, ci de la alegerea delegaţiilor. S-au folosit sisteme de vot diferite din punctul meu de vedere. Eu militam pentru unitatea lor şi am constatat că e o cursă din care eu nu pot să fac parte", a precizat, pentru Agerpres, Cristian Seidler, lider al grupului USR.

El a explicat că ar fi dorit ca în toate filialele să se aplice unitar acelaşi sistem de vot. "Există unele diferenţe între sistemele de vot din diferitele filiale. E o chestiune care ţine de tehnicalitatea procesului de votare, dar pentru mine asta este important. Strict tehnic aş putea să mă răzgândesc, dar niciodată în politică nu am luat vreo decizie pe care să o întorc după aceea. Nu cred că este timpul necesar să se reglementeze situaţia, pe viitor se poate", a adăugat Seidler.

Vlad Alexandrescu, Dan Barna şi Cristian Seidler şi-au depus, în 1 octombrie, candidaturile pentru funcţia de preşedinte al USR, alegerile urmând să aibă loc pe 28 octombrie la Poiana Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.