Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul echipei naționale a Olandei recunoaște că a fost implicat în tentativa de preluare a clubului englez Wycombe Wanderers FC

Ronald Koeman (56 de ani), selecționerul echipei naționale a Olandei, a confirmat că a fost un consultant al foștilor fotbaliști Dennis Bergkamp, Henrik Larsson și Dirk Kuyt în tentativa acestora de a prelua clubul englez Wycombe Wanderers FC, din liga a treia, potrivit Mediafax.

Presa engleză a scris că grupul de foști fotbaliști a făcut o ofertă pentru a cumpăra formația din League One, însă aceasta a fost respinsă, iar șansele cele mai mari la preluarea formației le are omul de afaceri american Rob Couhig. Potrivit Independent, foștii jucători ar putea reveni cu o ofertă îmbunătățită.

Ronald Koeman a confirmat faptul că Bergkamp, Larsson și Kuyt își doresc să cumpere un club, însă rolul său a fost unul strict consultativ în cazul lui Wycombe, nedorint să fie implicat direct.

OMV Petrom a dat lovitura: Compania a găsit un zăcământ uriaș de naze naturale, în România

"Nu știu cât de aproape este de realizare. Eu mă aflu undeva în spate, ca să zic așa. Sunt un consultant. Dacă doresc, sunt dispus să îi consiliez, însă nu eu voi fi cel care investește sau cel care decide cum va decurge situația. Ei au acest vis de a cumpăra un club și lucrează la el, dar eu nu sunt direct implicat", a explicat Koeman, înaintea partidei cu Irlanda de Nord, de joi, din preliminariile Campionatului European.

După 12 meciuri disputate în acest sezon, Wycombe se află pe locul secund în liga a treia din Anglia, cu 23 de puncte.

Cei trei foști atacanți s-au îndreptat către antrenorat după retragere. Dennis Bergkamp (48 de ani) este antrenor secund la Almere City U21, iar Dirk Kuyt (39 de ani) pregătește formația U19 a lui Feyenoord. De asemenea, Henrik Larsson (48 de ani) a pregătit mai multe echipe suedeze până în prezent, ultima experiență fiind la Helsingborg, în acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.