Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul naționalei U21, Mirel Rădoi: 'Vrem victoria în meciul cu Danemarca'

Evz.ro
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi este gata de un nou drum cu o nouă generaţie, la naţionala de tineret. Selcţionerul a acumulat destulă experieţă şi este gata să facă o primă schimbare importantă: sistemul de joc, anunță MEDIAFAX.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

”Vom implementa un alt sistem de joc, dar filosofia va fi aceeaşi. Veţi vedea aceleaşi lucruri bune ca până acum. Vrem totuşi să aducem în plus temporizarea, cred că asta ne-a lipsit până acum”. România debutează în campania de calificare la Campionatul European în deplasare, cu Danemarca. Mirel Rădoi promite că naţionala va arăta la fel ca cea coordonată de Radu şi Puşcaş şi va rămâne o naţională care se axează, în primul rând, pe atac. ”E un drum nou, un nou început. Sper să fie un prim pas fericit şi ne întoarcem acasă cu toate punctele. Întâlnim o echipă cu un selecţioner nou, un spaniol, Albert Capellas, dar ne-am documentat bine. În plus, am avut pe cineva la amicalul lor cu Ungaria.

Trebuie să lăsăm deoparte ce a fost în vară, nu vreau ca jucătorii să resimtă presiunea. Aceasta trebuie să fie pe umerii antrenorilor. Dar am încredere în acest grup şi cred cu tărie că ne putem califica din nou la turneul final. E clar că singuri am ridicat nivelul aşteptărilor. Românii vor din nou să ne vadă acolo şi au încredere în noi că vom reuşi. Asta ne motivează suplimentar”, a precizat Mirel Rădoi pentru FRF TV.

Partida cu Danemarca e programată pe 10 septembrie, la Aalborg, şi e primul duel din preliminariile pentru Campionatul European din 2021. Pentru campania care va demara în această toamnă sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1998.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

Lotul complet:

Portari:Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioanei (Chindia Târgovişte), Ionuţ Rus (Oltul Turris Turnu Măgurele);

Fundaşi:Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Alexandru Paşcanu (Leicester/Anglia), Constantin Dima (Astra Giurgiu), Radu Boboc (FC Viitor), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaş);

Mijlocaşi:Tudor Băluţă (Brighton/Anglia), Răzvan Oaidă (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Nicolae Carnat (Sepsi OSK), Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia), Mihai Neicuţescu (FC Dinamo), Florinel Coman (FCSB);

Atacanţi:Adrian Petre (Esjberg/Danemarca), Denis Drăguş (Standard Liege/Belgia), George Ganea (FC Viitorul)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.