Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul României U21, Mirel Rădoi, a primit o ofertă de la un club din străinătate după succesul cu Portugalia și Bosnia

mirel radoi

Aventura lui Mirel Rădoi (37 de ani) ca selecţioner al naţionalei de tineret a României se putea termina după dubla cu Portugalia şi Bosnia, dar fostul fundaş central a refuzat să dea curs unei oferte din străinătate pe care o are şi acum, informează Mediafax.

Imediat după ce a câştigat în Portugalia şi a învins Bosnia cu 2-0, a devenit foarte clar că Rădoi va reuşi calificarea la competiţia organizată de Italia şi San Marino în iunie 2019, iar cota i-a urcat semnificativ. A venit o ofertă tentantă din străinătate, dar Mirel a decis să spună "pas", considerând că trebuie să stea alături de generaţia lui Ianis Hagi: "Dacă eram un laş, puteam să plec după acea dublă cu Portugalia şi cu Bosnia. Şi era simplu. Pentru că aveam acasă un contract, pe care-l am şi acum, de la o echipă din străinătate. Cel mai simplu era să plec, dar am zis că voi rămâne. Pentru că ar fi însemnat ca aceşti jucători să aibă trei antrenori în cinci-şase luni. Ar fi fost un semnal că toţi ne gândim doar la noi şi nu la toţi, nu la fotbalul românesc", a dezvăluit Mirel Rădoi, marţi, la Digi Sport.

De altfel, planul pus la cale de fostul căpitan din Ghencea şi conducerea Federaţiei Române de Fotbal nu include o plecare a lui Rădoi după turneul final din Italia şi San Marino, ci continuitate: "Eu nu am vrut să vorbesc despre aceste detalii, pentru că cel mai important era să ne calificăm. Dar, da, când am semnat a fost vorba ca eu să fiu aici şi la următoarea campanie de calificare", a mai punctat tânărul selecţioner.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.