Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționata Austriei este pregătită pentru EURO 2020

www.alamy.com
Ceas Sankt Petersburg euro 2020

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Austriei, Franco Foda, a lansat un mesaj de liniştire către suporteri spunând că prima reprezentativă este pregătită pentru EURO 2020 (11 iunie -11 iulie), deşi a remizat, 0-0, acasă cu Slovacia, în ultimul meci de pregătire înainte de turneul final, scrie Reuters, citat de agerpres.

Practic, Austria nu a mai câştigat un meci din luna martie, când a învins cu 3-1 Insulele Feroe şi nu a mai marcat de 300 de minute.

"Starea noastră de spirit se îmbunătăţeşte de la o zi la alta, vom fi pregătiţi pentru meciul de debut la EURO 2020, contra Macedoniei de Nord, sunt convins de acest lucru. În amicalul cu Slovacia am avut multe şanse irosite, dar e adevărat că pasele nu au fost foarte precise şi s-a observat o indecizie la momentul şuturilor spre poartă. Macedonia de Nord este o echipă compactă, care va miza pe cartea contraatacului, trebuie să reducem la minim greşelile'', a spus Fonda.

La EURO 2020, Austria este în Grupa C, urmând să întâlnească Macedonia de Nord (13 iunie, Bucureşti), Olanda (17 iunie, Amsterdam) şi Ucraina (21 iunie, Bucureşti).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.