Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Didier Deschamps 'înţelege şi respectă' decizia lui Varane de retragere din echipa Franţei

dailymail.co.uk
Didier deschamps
"Raphael Varane m-a sunat în urmă cu câteva zile pentru a-mi explica ca doreşte să se retragă de la echipa naţională. Este un băiat inteligent, care şi-a luat timp de gândire, a pus totul în balanţă înainte de a lua o decizie. Fără să intru în detaliile convorbirii noastre, pot să spun că Raphael consideră că a momentul aventurii sale la echipa naţională a ajuns la final", a spus Deschamps.

"Eu am trăit o situaţie un pic similară cu a lui, îi înţeleg argumentele şi îi respect decizia, chiar dacă poate părea regretabilă, ţinând cont de tot ce a făcut pentru echipa naţională, pentru că a dovedit că este un lider", a adăugat selecţionerul.

"Desigur, nu pot întoarce această pagină fără emoţie, ţinând cont de legătura pe care noi am dezvoltat-o din august 2012. La fel ca Hugo Lloris, el a făcut parte din toate listele mele, cu excepţia cazului accidentărilor. El s-a impus repede ca un titular, a avut o prestaţie la cel mai înalt nivel. Nu am ezitat să-i încredinţez banderola de căpitan la vârsta de 21 de ani, pentru că degaja deja o atitudine de lider în grup. 'Rapha' a fost un jucător eficace, unul dintre garanţii colectivului şi valorilor sale", a conchis Didier Deschamps.

Conform Le Parisien, după ce portarii Steve Mandanda şi Hugo Lloris şi-au anunţat retragerea din activitatea internaţională, Raphael Varane ar intenţiona să facă acest anunţ peste o săptămână.

Varane a participat deja la trei Cupe Mondiale cu "Les Bleus", între care cea câştigată în 2018 în Rusia şi finala pierdută în urmă cu câteva săptămâni în faţa Argentinei în Qatar.

Varane, care numără 93 de selecţii la prima reprezentativă, şi-ar dori să aibă mai mult timp pentru familia sa, o altă motivare a retragerii fiind şi deziluzia de la ultima înfrângere suferită în faţa Argentinei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.