Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul echipei Panama, Hernan Dario Gomez, și-a prezentat demisia în urma Cupei Mondiale din Rusia

ilfovsport.ro
minge fotbal

Hernan Dario Gomez a demisionat, marţi, de la conducerea tehnică a naţionalei statului Panama, participantă la Cupa Mondială din Rusia, informează lequipe.fr, preia news.ro.

"Este momentul pentru mine de a face dificila alegere de a-mi muta picioarele din locul în care mi-am pus inima. Să spun la revedere este apropae imposibil, pentru că panamezii mă vor însoţi mereu", a scris tehnicianul într-o scrisoare deschisă intitulată "Nu este decât un la revedere" şi publicată de federaţia panameză.

Vezi și: Ciclistul Julian Alaphillipe este câștigătorul celei de-a zecea etape a Turului Franţei, cu profil montan, pe o distanță de 158,3 km

În vârstă de 62 de ani, antrenorul columbian era în funcţie din 2014, reuşind să califice naţionala Panama pentru prima dată la un turneu final al Cupei Mondiale. În Rusia, Panama, cu dinamovistul Jaime Penedo în poartă, a pierdut toate meciurile din grupă: 0-3 cu Belgia, 1-6 cu Anglia şi 1-2 cu Tunisia.

Hernan Dario Gomez ar putea prelua conducerea tehnică a naţionalei Ecuadorului, pe care a mai antrenat-o între 1999 şi 2004. Ca selecţioner, el a calificat trei echipe la turneul final al CM, Ecuador (2002), Panama şi Columbia (1998).

Ca antrenor de club, Dario Gomez a pregătit Atletico Nacional, Santa Fe şi Independiente Medellin. El a mai antrenat o reprezentativă, cea a Guatemalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.