Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, evită să vorbească despre viitorul său la cârma naționalei Franței: Nu mă preocupă acest lucru

dailymail.co.uk
Didier deschamps

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, al cărui contract cu federaţia franceză este valabil până la Cupa Mondială din 2022, evită să vorbească despre viitorul său, el menţionând, la postul RMC, că decizia de prelungire a acordului său îi aparţine preşedintelui FFF, Noel Le Graet, conform news.ro

“Nu mă preocupă acest lucru. Singurul şi cel care ia decizia este preşedintele. Încă nu mi-am prelungit contractul, dar acest lucru nu este o problemă pentru mine. Contractul cel mai important este contractul de încredere”, a spus Deschamps.

Antrenorul în vârstă de 53 de ani, care se va afla în 2022 pentru a cincea oară la un turneu final ca selecţioner, a precizat că motivaţia sa rămâne intactă: “Aş fi putut să fiu plictisit după Euro, dar nu a fost cazul. Nu m-am gândit nicio clipă să mă opresc”.

El nu exclude nicio variantă de post de antrenor după ce i se va încheia contractul cu federaţia. “Nu închid nicio poartă. Astăzi nu sunt disponibil, nu sunt pe piaţă. Să-mi puneţi întrebarea într-un an”.

Deschamps nu este deranjat de faptul că numele lui Zinedine Zidane este vehiculat pentru a-i succede. “Nu este o problemă. Eu am venit în locul lui Laurent Blanc, altcineva va veni în locul meu. Zizou sau altcineva. Zizou are o legătură cu echipa Franţei. La el, s-a spus că va fi selecţioner atunci când şi-a început cariera. Dacă vrea şi condiţiile sunt întrunite, cu atât mai bine”, a afirmat Didier Deschamps.

Didier Deschamps antrenează naţionala Franţei din 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.