Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Iordănescu: Echipa naţională reprezintă locomotiva realităţii fotbalului românesc

Mediafax
Edward Iordanescu

Selecţionerul Edward Iordănescu a vorbit la FRF.tv la reunirea lotului pentru cele două meciuri de luna aceasta. Iordănescu a spus că merge pe continuitate, pune accent pe omogenitatea creată în preliminarii şi a spus că selecţia pentru Euro-2024 rămâne deschisă până la reunirea dinainte de turneul final, potrivit news.ro

“Arătăm bine pe hârtie, dar avem mult de muncă! Belgia e Belgia, iar Slovacia e la al treilea EURO consecutiv şi are jucători care joacă în primăvara europeană la echipele de club, iar asta înseamnă experienţă internaţională fabuloasă”, a spus Iordănescu..

El spus că este îngrijorat de faptul că unii jucători nu evoluează la echipele lor de club şi consideră ca naţionala reprezintă locomotiva realităţii fotbalului românesc. “Putem vedea băieţii la joc în aceste meciuri amicale, să intervenim unde este nevoie. Sunt extrem de îngrijorat de situaţia jucătorilor care nu joacă la echipele lor. Eu le-am dat încredere unor jucători şi au confirmat. Sunt şi alte nume pe care le monitorizăm. Trebuie să mergem pe stabilitate, omogenitate. Mizăm mult pe jucătorii noştri din străinătate. Sunt jucători care pot apărea în lot. Suntem cu ochii larg deschişi. Echipa naţională reprezintă locomotiva realităţii fotbalului românesc, care încă suferă şi cu toţii ne dorim ca această competiţie să-şi ridice nivelul, ceea ce este un lucru esenţial.“.

Nu în ultimul rând, selecţionerul a vorbit şi despre filmul “În inima Naţionalei”: “Mă bucur că românii vor vedea cum şi cât s-a muncit pentru această calificare. E o surpriză şi pentru băieţi, nu au ştiut de acest film. Eu am ştiut, dar am uitat, atenţia mea a fost strict pe organizarea meciurilor”.

Edi Iordănescu este convins să suporterii vor fi prezenţi în număr mare la meciul amical cu Irlanda de Nord de vineri, dar şi la amicalul cu Columbia de la Madrid, din 26 martie.

La echipa naţională, doar 8 jucători au fost prezenţi, duminică seară, pe gazon, ceilalţi 10 care au ajuns în cantonament s-au pregătit în sala de forţă şi au făcut refacere, deoarece au evoluat cu o zi înainte la echipa de club.La şedinţa de pregătire au asistat şi copii din programul SOS Satele Copiilor. Aceştia au avut ocazia să ia autografe de la tricolori înainte de antrenament şi au făcut şi poze cu aceştia.

SOS Satele Copiilor România derulează la nivel naţional programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunităţile de tineri, Asistenţă maternală), de întărire a familiei (Serviciile de Asistenţă Comunitară, Centrul de consiliere şi sprijin pentru copii şi părinţi, Centrul de zi), dar şi programe educaţionale (SOS Planet AfterSchool), precum şi o serie de proiecte pentru tinerii aflaţi în situaţii de risc, atât din sistemul de protecţie, cât şi din mediul rural sau familii vulnerabile.

Din 2022, SOS Satele Copiilor implementează şi programe dedicate familiilor din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.