Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Irlandei de Nord, Ian Baraclough a declarat că naţionala României are jucători periculoşi

news.ro
nationala romania

Selecţionerul Irlandei de Nord, Ian Baraclough, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că naţionala României are jucători periculoşi şi că ar fi suprins dacă Mirel Rădoi s-ar îndepărta de principiile sale, pe care le-a văzut în perioada Campionatului European de tineret, potrivit news.ro.

“A fost unul dintre ultimele mele meciuri la naţionala de tineret, cel împotriva României under 21. Mă bucur că ambele federaţii ne-au oferit această şansă de a fi selecţioneri ai echipelor mari. Aveţi mulţi jucători periculoşi. Cei care au fost la under 21. Şi noi avem mulţi jucători talentaţi şi sunt sigur că va fi un meci bun. Aş fi surprins dacă Mirel s-ar îndepărta de principiile sale: jucători ofensivi, jucători tehnici şi talentaţi în zona mediană, o echipă care deschide jocul dacă adormim”, a spus Baraclough.

CITEȘTE ȘI: Ce alte boli se manifestă prin tuse, în afară de COVID-19. Când trebuie să mergi la doctor

El a precizat că nu îl îngrijorează faptul că meciul se dispută în contextul pandemiei de coronavirus: Nu, nu am juca acest meci dacă autorităţile sanitare ar spune că este un pericol. Nu suntem îngrijoraţi. Dacă ar fi fost cineva în pericol evident că nu s-ar fi jucat. Toată lumea vrea să revenim la cumva o normalitate. Sperăm că toate aceste meciuri din Europa se vor disputa în siguranţă”.

Naţionala României întâlneşte, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, selecţionata Irlandei de Nord, într-un meci din prima etapă a grupelor Ligii Naţiunilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.