Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Israelului, Alon Hazan, dezamăgit de remiza 1-1 cu România

gsp
Romania Israel

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Israelului, Alon Hazan, a declarat, sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă, că nu poate fi fericit cu remiza, 1-1, din meciul cu reprezentativa României ţinând cont de ocaziile elevilor săi.

"Atunci când joci împotriva României ai două probleme în faţă, cum opreşti adversarul şi cum faci să marchezi. Nu am absolut nimic de reproşat jucătorilor mei, dar nu, nu sunt mulţumit cu acest rezultat. Pentru că am văzut ce s-a întâmplat pe teren şi nu pot fi fericit cu acest rezultat. Dar acum nu mai contează, trebuie să ne concentrăm pe partida de marţi cu Belarus. Aşa că sunt mulţumit de joc şi aştept trei puncte în partida cu Belarus. Oscar (n.r. - Oscar Gloukh) a dat dovadă de responsabilitate şi maturitate în joc. Evident că mi-aş fi dorit ca la acea ocazie să mut bara porţii puţin pentru ca mingea să intre în poartă, dar asta a fost. Dorinţa mea este ca jucătorii să continue să joace la fel ca astăzi. Asta e foarte important, pentru că am în echipă mulţi tineri şi ei au nevoie de încredere, de rezultate", a afirmat Hazan, conform Agerpres.

În opinia selecţionerului Israelului, grupa rămâne deschisă, precizând că şi Kosovo, echipa de pe locul 5, păstrează şanse de calificare.

"Înainte de începerea partidelor din grupă toţi ştiam că Elveţia se va califica de pe primul loc, iar Israel, România şi Kosovo se vor lupta pentru locul 2. Dar acum vedem că lucrurile nu sunt aşa de simple şi uşoare pentru Elveţia. Aşa că toată lumea trebuie să o ia pas cu pas în această grupă. Trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, iar la final vedem cum va arăta clasamentul. Din punctul meu de vedere Kosovo are o echipă foarte bună care poate câştiga cu România, la fel şi cu Elveţia şi Israel. Grupa aceasta este în continuare deschisă, Kosovo are şansele ei, chiar dacă nu a început bine campania", a explicat Alon Hazan.

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu reprezentativa Israelului, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

România rămâne în cursă pentru locul al doilea după acest egal, iar marţi va juca, tot la Bucureşti, cu Kosovo, care a smuls egalul cu Elveţia, 2-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.