Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul naţionalei Belgiei nu a găsit un înlocuitor pentru Kevin De Bruyne

Sky Sports
kevin de bruyne

Selecţionerul naţionalei Belgiei, Domenico Tedesco, nu a găsit un înlocuitor pentru Kevin De Bruyne, scrie site-ul footnews.be după evoluţia neconvingătoare a echipei reprezentative în meciul amical cu Irlanda, de la Dublin, încheiat 0-0.

Belgia, una din adversarele României la EURO 2024, nu a contat în această partidă pe Kevin De Bruyne, mijlocaşul lui Manchester City fiind menajat, şi pe Romelu Lukaku, atacantul lui AS Roma, accidentat.

Împotriva Irlandei, Tedesco l-a încercat pe Youri Tielemans la mijlocul terenului, dar experimentul nu a fost încununat de succes. Acest lucru era de aşteptat, pentru că fostul jucător de la Anderlecht a preferat întotdeauna să joace într-o poziţie ceva mai atrasă şi nu este genul de fotbalist care să evolueze aproape de poarta adversă. Tedesco l-a testat şi pe Yannick Carrasco pe acest post, fără să aibă mai mult succes.

Charles De Ketelaere a fost şi el încercat pe acest post, pentru care are calităţile necesare. El a jucat 45 de minute împotriva Suediei, în preliminariile EURO 2024, însă are şanse mici să fie folosit pe această poziţie la turneul final.

Cel care are acum cele mai mari şanse este Leandro Trossard, de la Arsenal Londra, care la naţională pare a fi cea mai bună soluţie, atât pe flancul stâng, unde se simte cel mai bine (Jeremy Doku poate juca şi pe dreapta), cât şi ca rezervă a lui De Bruyne. În opinia footnews.be, Leandro Trossard merită să fie titular la naţională.

Tedesco nu a găsit încă înlocuitorul ideal pentru De Bruyne şi este regretabil că nu le-a dat nicio şansă lui Hans Vanaken sau Thorgan Hazard, care, cu pasele lor, au calităţile necesare pentru aşa ceva. Dar este deja prea târziu, pentru că, după amicalul de marţi cu Anglia, de pe Wembley, următoarele meciuri de pregătire ale "diavolilor roşii" vor avea loc în iunie, cu puţin înainte de Campionatul European, scrie footnews.be, potrivit căruia a fost o ocazie ratată, iar Tedesco trebuie să se roage acum ca De Bruyne să nu se accidenteze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.