Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul naționalei de handbal feminin a Românei: 'Am făcut un meci mai bun, începem să arătăm din ce în ce mai bine'

Facebook
Tomas Ryde

Tomas Ryde, selecționerul naționalei de handbal feminin a Românei, a declarat, miercuri, după eșecul contra Muntenegrului, scor 26-27, că echipa sa trebuie să își revină cât mai rapid pentru a pregăti meciul decisiv contra Ungariei, care va avea loc vineri, la Campionatul Mondial din Japonia, potrivit Mediafax.

Ryde a mai spus că echipa sa nu are o structură atât de bine pusă la punct încât să fie capabilă să joace la fel atât în superioritate, cât și înferioritate.

"Am făcut un meci mai bun, începem să arătăm din ce în ce mai bine. Nu avem o structură de echipă atât de bine pusă la punct încât să fie capabilă să joace atât în superioritate, cât şi în inferioritate la fel de bine. Nu am profitat de astfel de momente şi asta a înclinat balanţa în favoarea lor. Toată lumea a arătat spirit de luptă astăzi, a fost un joc foarte frumos pentru spectatorii neutri. Sigur că nu pot să fi mulţumit cu rezultatul, dar sunt satisfăcut de ce au făcut jucătoarele mele. Trebuie să ne revenim ca să pregătim meciul contra Ungariei", a declarat Tomas Ryde, la conferința de presă de după meciul cu Muntenegru.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

România a pierdut, miercuri, al doilea meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin, contra celor din Muntenegru, scor 26-27.

Tricolorele vor disputa meciul decisiv pentru obţinerea locului 3 în grupa C şi, implicit, calificarea în Main Round, vineri, de la ora 12:00, contra Ungariei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.