Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul naţionalei de rugby a Angliei, Eddie Jones, vrea mai puţine întreruperi pe parcursul meciurilor pentru un joc mai dinamic

quinzemondial.com
rugby

Selecţionerul naţionalei de rugby a Angliei, Eddie Jones, se pronunţă pentru mai puţine întreruperi în timpul unui meci, astfel ca jocul să fie mai dinamic şi mai atractiv, el criticând aşa-zisul sistem "stop and start", scrie BBC.

"Este nevoie de un echilibru mai bun. E adevărat, jocul trebuie să se dispute în siguranţă pentru toţi cei implicaţi, arbitrii nu pot fi învinovăţiţi, dar pe de altă parte spectatorii doresc să vadă meciuri spectaculoase, dinamice, acţiuni cursive, nu întreruperi dese", a spus Jones, potrivit Agerpres.ro.

El a spus că ar trebui să fie revizuită mai ales practica utilizării frecvente a arbitrajului video, care produce deseori timpi morţi.

Anglia, vicecampioana mondială, va susţine sâmbătă la Sydney ultimul meci-test din turneul de vară efectuat în această lună în Australia.

În primul meci, la Perth, Australia a învins cu 30-28, pentru ca în cea de-a doua partidă, de sâmbăta trecută, de la Brisbane, "trandafirii" să se impună cu 25-17.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.