Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul naţionalei de tineret a Franţei: 'Pentru mine, România nu este o surpriză, e o confirmare. Am văzut multe din meciurile lor'

Sylvain Ripoll, selecţionerul naţionalei de tineret a Franţei, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că parcursul bun al României de la Euro-2019 nu este o surpriză pentru el, potrivit news.ro.

"Pentru mine, România nu este o surpriză, e o confirmare. Am văzut multe din meciurile lor, au avut cea mai bună apărare, acum au demonstrat că sunt şi foarte ofensivi. Cea mai mare ameninţare cred că e Ianis Hagi, jucător cu multă calitate care loveşte mingea bine cu ambele picioare. Vor fi mulţi români în tribune, când mă uitam la meciurile lor de aici vedeam mult galben şi nu era de la soare. Vor fi o prezenţă benefică, ne dorim să jucăm cu un stadion plin", a declarat antrenorul francez, potrivit frf.ro.

Mijlocaşul Lucas Tousart a afirmat că Franţa nu se mulţumeşte cu un rezultat de egalitate în meciul cu România.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

“Nu am jucat cum ne-am droit în primele două meciuri. Am suferit mult în partida cu Croaţia, trebuie să ne recuperăm şi să fim în cea mai bună formă. Nu ne mulţumim cu egal în faţa României, noi trebuie să câştigăm grupa! Nimic nu e sigur în fotbal, iar dacă jucăm la egal şi primim gol în ultimele minute, riscăm să fim eliminaţi. Ar fi o greşeală să jucăm la egal”, a spus jucătorul.

Partida Franţa – România se va disputa luni, la Cesena, de la ora 22.00, în ultima etapă a Grupei C a Campionatului European under 21.

Cealaltă partidă din grupă, Croaţia – Anglia, se va disputa tot luni, de la ora 22.00.

Înaintea ultimei etape a grupelor, România este lider în clasament, cu şase puncte, iar Franţa este pe doi, tot cu şase puncte, dar cu un golaveraj mai slab. Anglia şi Croaţia nu au niciun punct, astfel că n-au nicio şansă pentru semifinale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.