Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul naţionalei Germaniei nu va conta pe jucătorii lui Bayern şi Leipzig la meciurile din Liga Naţiunilor

www.digisport.ro
Joachim Low

Selecţionerul naţionalei Germaniei, Joachim Low, a anunţat vineri că nu-i va convoca pentru meciurile din septembrie din Liga Naţiunilor pe fotbaliştii lui Bayern Munchen şi RB Leipzig care au jucat în Liga Campionilor, pentru a le permite să se refacă, scrie AFP.

"Pentru mine, este deja stabilit: internaţionalii foarte solicitaţi de finalul întârziat al Bundesligii, apoi de turneul final de la Lisabona, nu vor fi chemaţi pentru meciurile din septembrie", a declarat selecţionerul într-un interviu pentru site-ul Federaţiei germane (DFB), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

Astfel, Germania va întâlni Spania pe 3 septembrie la Stuttgart şi Elveţia pe 6 septembrie la Basel fără osatura sa bavareză: Manuel Neuer (căpitan), Joshua Kimmich, Serge Gnabry şi Leon Goretzka, toţi potenţiali titulari duminică în finala Ligii Campionilor împotriva lui PSG.

Vor lipsi de asemenea cei doi fundaşi laterali ai lui RB Leipzig, Marcel Halstenberg şi Lukas Klostermann, a căror echipă a fost eliminată de PSG în semifinalele Ligii Campionilor.

"Situaţia lui Julian Draxler şi Thilo Kehrer, care joacă pentru Paris, dar şi a lui Leroy Sane (transferat de la Manchester City la Bayern, nu a evoluat în Final 8 de la Lisabona - n. r.) şi a lui Niklas Suele (folosit doar câteva minute de Bayern - n. r.) este puţin diferită", a spus Loew.

Citește și: EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

"Fiecare dintre ei a fost mult timp accidentat, cu perioade în care n-au jucat regulat, trebuie să revină la un ritm de antrenament şi de competiţie", a adăugat el.

Selecţionerul, care va anunţa lotul pe 26 august, a amintit că principalul obiectiv al Mannschaft nu este Liga Naţiunilor, ci Campionatul European, programat în iunie-iulie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.