Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul Spaniei despre Cosmin Contra: 'Mi-ar plăcea să rămână. A făcut treabă bună, a întinerit echipa'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cosmin Contra

România va susține luni, 18 noiembrie, de la ora 21:45, ultimul meci din campania de calificări la Campioanatul European din 2020. Echipa națională pregătită de Cosmin Contra o va întâlni pe Spania, pe "Wanda Metropolitano", stadionul grupării din La Liga, Atletico Madrid, potrivit Mediafax.

La conferința de presă susținută înaintea meciului, selecționerul ibericilor, Robert Moreno, a glumit și s-a lăudat singur:

"Îmi dau nota 10 pentru rezultatele şi jocul echipei. Când dai totul tu şi staff-ul tău şi vine un moment în care şi jucătorii fac aceaşi lucru nu poţi să te notezi decât cu nota zece. Am jucat incredibil de bine. Asta îmi spune şi mama când vorbim la telefon şi sunt de acord cu ea. Nu pot să le cer mai mult staff-ului şi echipei decât ceea ce fac", a mărturisit tehnicianul spaniol, care a mai adăugat:

Dan Barna și-a ales favoritul în turul II: 'Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel'

"Avem o echipă foarte bună. Sunt şi alte echipe foarte bune, dar într-un turneu final se pot întâmpla multe lucruri".

Robert Moreno s-a implicat și el în dezbaterea rămânerii sau plecării lui Cosmin Contra la cârma echipei naționale. Antrenorul iberic îl susține pe "Guriță":

"Nu cred că va fi mai uşor. Atunci când e miză e tensiune care poate afecta. Acum nu e nimic în joc. Asta cred că face lucrurile mai periculoase. Mi-ar plăcea ca dacă el vrea, Cosmin să rămână. A făcut treabă bună. A întinerit echipa, am văzut echipa lui muncind, am văzut lucruri bune şi mi se pare că e un antrenor foarte bun. Am fost puţin pesimişti şi ne-am gândit că în acest meci se va disputa calificarea şi atunci ne-am gândit că oamenii din Madrid vor umple Wanda. Vor fi mulţi români, e o naţiune cu mulţi oameni care locuiesc aici, dar ne-am gândit la asta (n.red. - că se va disputa calificarea)".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.