Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semifinalele Europa League: Leipzig este o echipă 'foarte periculoasă', spune Giovanni van Bronckhorst

Radu Pop
captura youtube
europa league

"Standardul este înalt" într-o semifinală de Europa League, a declarat antrenorul echipei scoţiene de fotbal Glasgow Rangers, Giovanni van Bronckhorst, înaintea meciului de joi de pe terenul lui RB Leipzig, din manşa întâi a acestei faze a competiţiei, transmite Reuters.

Rangers speră să câştige în acest sezon al doilea său trofeu european după Cupa Cupelor din 1972.

"Trebuie să facem lucrul potrivit în momentele potrivite. Vor fi momente când va trebui să ne apărăm, însă vom căuta ocazii periculoase să înscriem. Este o semifinală de Europa League, aşa că standardul este înalt", a spus Van Bronckhorst înaintea partidei de la Leipzig.

"Cum am fost ca jucător, sunt şi ca antrenor. Trebuie să ignori complet presa şi zgomotul şi să te concentrezi pe pregătirea şi evoluţia ta, este ceea ce jucătorii trebuie să facă. După fluierul de start, să dai tot ce ai", a afirmat olandezul.

El a lăudat organizarea lui Leipzig şi a spus că este conştient de forţa ofensivă a clubului din Bundesliga.

"Sigur că este excitant să joci o semifinală de cupă europeană, însă trebuie să eliminăm o formaţie puternică, am văzut-o pe Leipzig jucând multe meciuri şi suntem bine pregătiţi. Mai sunt două meciuri de jucat împotriva unui adversar puternic şi vom face tot ce putem ca să fim în finală. Leipzig este o echipă foarte bine organizată, este foarte periculoasă", a spus tehnicianul.

Van Bronckhorst a indicat că Alfredo Morelos şi Kemar Roofe, accidentaţi, nu sunt disponibili pentru meciul tur, în timp ce atacantul Fashion Sakala va călători alături de restul echipei.

Campioana Scoţiei nu contează de mai mult timp pe mijlocaşul român Ianis Hagi, accidentat, care nu va mai evolua în acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.