Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semifinaliştii turneului ATP de la Dellray Beach

tenis

Americanul Reilly Opelka, favoritul numărul 2 al turnului ATP de la Delray Beach (Statele Unite), s-a calificat în semifinalele acestei competiţii, dotată cu premii totale de 593.895 de dolari, învingându-l în trei seturi, 7-6 (7/2), 3-6, 6-1, pe francezul Adrian Mannarino, într-o partidă disputată vineri, potrivit Agerpres.

Opelka, campion la Delray Beach în 2020, îl va avea ca adversar în penultimul act pe australianul John Millman, care s-a impus în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, în faţa bulgarului Grigor Dimitrov, favoritul numărul 3.

Tommy Paul este al doilea jucător american care a acces în semifinale turneului din Florida, graţie victoriei cu 6-3, 6-4 în faţa compatriotului său Stefan Kozlov, venit din calificări.

Beneficiar al unui wild card oferit de organizatori, Tommy Paul se va lupta pentru un loc în finală cu britanicul Cameron Norrie, principalul favorit, care a trecut cu 6-2, 1-6, 7-6 (7/4) de americanul Sebastian Korda, fiul fostului tenisman ceh Petr Korda şi fratele jucătoarelor de golf Jessica şi Nelly Korda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.