Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal de alarmă din PSD: Nu ştiu ce majoritate mai avem

psd1

Liviu Dragnea a declarat acum câteva zile  că PSD evaluează varianta alegerilor anticipate şi că rămâne de văzut dacă demiterea Guvernului printr-o moţiune de cenzură şi scurtarea mandatului Cabinetului Cioloş cu o lună este o idee bună sau există riscul de a arunca România într-o aventură.

Chestionat pe această temă, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a precizat, la RFI, că Executivul condus de Dacian Cioloş este foarte slab, dar că e destul de dificil de depus o moţiune de cenzură în prag de alegeri parlamentare și în condițiile în care PSD încă nu știe ce majoritate mai deține în Parlament.

În opinia lui Cătălin Ivan, Guvernul actual este "foarte slab, cu performanţă spre zero. Suntem în prag de alegeri parlamentare, trece vara, încă două luni de zile şi intrăm în alegeri, deci din vacanţa parlamentară direct în campanie electorală. Să demiţi acum un Guvern şi să începi să cauţi alianţe, în condiţiile în care nici PSD-ul nu ştiu ce majoritate mai are, după ce mulţi colegi au candidat şi au câştigat la alegerile locale, e destul de dificil, plus că nu e foarte productiv să creezi o criză politică acum, când oricum vin alegerile şi românii se vor pronunţa. Nu sunt adeptul unei moţiuni de cenzură, dar sunt adeptul cât mai multor moţiuni şi cât mai multor dezbateri în Parlament, despre lipsa de performanţă a acestui Guvern".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.