Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal de ALARMĂ în cazul Hexi Pharma: 'Miroase a muşamalizare'

alerta

Compania Hexi Pharma este investigată de Parchetul General după ce s-a descoperit că furniza spitalelor dezinfectanţi diluaţi. Ancheta ar putea rămâne însă fără efecte dacă nu se urmează rapid paşii legali necesari.

Doctorul Sorin Paveliu, expertul în politici de sănătate al Societății Academice din România (SAR), trage un semnal de alarmă în sensul acesta. Astfel, potrivit lui Paveliu, deocamdată nu se poate vorbi despre efecte legale pentru că dezinfectanţii nu au fost analizaţi de un laborator acreditat.

"Vă daţi seama că nici până în prezent produsele Hexi nu sunt certificate ca fiind falsificate de către un laborator acreditat din România sau străinatate. Legal, în acest moment nu le poate face nimic. Mie îmi miroase a muşamalizare", a declarat Sorin Paveliu, pentru stiripesurse.ro.

Vezi şi: Dragos Doroş, dezvăluiri despre insolvenţa Hexi Pharma: Este o umbrelă foarte bună

Compania Hexi Pharma a fost pusă sub urmărire penală de procurorii Parchetului General pentru participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. Sâmbăta trecută, anchetatorii au efectuat percheziţii la sediul şi punctele de lucru ale Hexi Pharma, precum şi la 25 de unităţi sanitare de pe raza a 21 de judeţe şi din municipiul Bucureşti, de unde au fost ridicate probe şi documente. Tot atunci, procurorii au făcut percheziţii şi la domiciliul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

Vezi şi: Parchetul General mută în scandalul Hexi Pharma: Solicitare în instanţă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.