Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal de alarmă tras de prefectul Capitalei după un control în Parcul Floreasca: Echipamentele sunt într-o stare de degradare care pun în pericol copiii

Prefectura Municipiului Bucuresti
Rares Hopinca control parcul Floreasca

Prefectul Municipiului București, Rareș Hopincă, a efectuat astăzi un control în Parcul Floreasca, în cadrul acțiunii de verificare a locurilor de joacă.

Au fost verificate toate echipamentele din locurile de joacă, dar și căile de acces, sistemul de supraveghere și arborii aflați în declin biologic.

În urma controlului s-a constatat că majoritatea echipamentelor sunt într-o stare avansată de degradare și au devenit periculoase pentru copii.

“Am avut mai multe sesizări din partea părinților și a cetățenilor din zonă cu privire la starea în care se află Parcul Floreasca. Din acest motiv, m-am alăturat astăzi echipei de control care a verificat acest parc. Concluziile sunt foarte grave. Trebuie intervenit de urgență, pentru că nu este un loc sigur pentru copii. Vom avea astăzi rapoartele din partea tuturor instituțiilor și voi impune Primăriei Generale și ALPAB să remedieze deficiențele de urgență. Dacă nu se conformează vom amenda, iar dacă problemele persistă ne aflăm în fața unor infracțiuni”, a declarat Prefectul Capitalei.

Acțiunile de control în parcuri și locuri de joacă se desfășoară în baza unei hotărâri a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, convocat de prefectul Rareș Hopincă după ce un copil s-a accidentat într-un loc de joacă din Sectorul 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.