Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal de alarmă tras de un consilier al premierului: E de noaptea minții. Lipsesc buletine de vot...le vor avea mâine gata stampilate si votate!

Armstrong Economics
frauda electorala

Situație fără precedent. Un secretar de stat în Cadrul Cancelariei Guvernului, consilier al premierului trage semnalul de alarmă. Membru al PMP, Clement Negruț, susține că în județul Alba unde administrația este și la județ și la reședința de județ una liberală, că se pregătește o fraudare masivă a votului. El susține că împreună cu colegii lui au detectat că lipsesc buletine de vot din secții și că sunt cetățeni care vor veni cu ele gata votate. El susține că în acest mod se vor da recompense pentru cei care votează cum trebuie:

Vezi și: Peste 18 milioane de alegători - aşteptaţi duminică la urne; măsuri sanitare speciale în procesul de vot

”E de noaptea minții ce am fost informat de uni colegi din județ. Lipsesc buletine de vot la verificarea lor în unele secții de vot , și se pare că vor fi uni cetățeni care le vor avea mâine gata stampilate si votate, iar cele care le primesc la secția de votare le pun în buzunar și se vor preda pentru recompensă, ca dovadă ca au introdus în urne buletinul primit. Este incredibil dacă acest scenariu este pus în practică. Rog pe toți colegii să vă contactați dimineață reprezentanții în secțiile de vot și să vă informeze dacă lipsesc buletine de vot și care este numărul total de buletine primite de la prefectură. Dacă există neconcordanțe să depună întâmpinare si să solicite oprirea proceduri de vot până nu se clarifică situația . Nu vă lăsați păcăliți , uni sunt în stare de orice să rămână pe scaunele de primar. Măine vom informa BEJ și instituțiile statului care trebuie să asigure legalitatea desfășurării scrutinului electoral.”, susține Clement Negruț pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.