Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal de la Cotroceni: la DNA vorbesc cei care îl vor mazilit pe Victor Ponta

ponta nervos

Premierul Victor Ponta sărbătorește, astăzi, 3 ani de la momentul în care a devenit premier, iar USL a preluat guvernarea. Mihai Răzvan Ungureanu, consilierul președintelui Klaus Iohannis, cel căruia Ponta i-a luat locul, susține că mulți PSD-iști au început să vorbească la DNA în favoarea celor care îl vor plecat pe Victor Ponta.

”Am avut un gust amar văzând cât de inestetică este campania de imagine pe care şi-o face domnul Ponta astăzi. Este un amestec: nevoia de supravieţuire, dar şi nevoia de a-şi asigura un sprijin politic şi popular pentru că bate la poartă un Congres. Locurile goale de pe podimiul acelui Congres, pentru că sunt mulţi zei PSD care bat treptele DNA, vorbesc şi vorbesc în favoarea celor care îl vor jos pe domnul Ponta.

Domnul Ponta se află într-un proces de reconfigurare. Acum încearcă să se recompună. Este derizoriu să faci o serbare dintr-o chestiune care a însemnat o notă proastă pentru democraţie. Au fost cumpărate conştiinţe de parlamentari. Mai cu binele, mai cu bâta, mai cu ameninţări. Aşa s-a făcut majoritatea. Nu a fost un proces natural”, a declarat MRU, la Adevărul Live. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.