Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnalul lui Marcel Ciolacu pentru amânarea alegerilor parlamentare: NU vom ezita nicio secundă, dacă situația medicală se va agrava

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis vineri, în contextul disputei privind o eventuală amânare a date alegerilor parlamentare, că dacă se va agrava situația medicală în țară, atunci social-democrații „nu vor ezita nicio secundă în a alege viața oamenilor”. Replica vine după ce premierul Ludovic Orban a spus vineri că orice încercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecințe negative pentru România, pentru că acesta este dominat de PSD „la fel de retrograd și la fel de înclinat să facă rău României”, iar președintele Klaus Iohannis a spus la Cotroceni că vor amânarea alegerilor acei parlamentari care știu că nu se vor realege și mai vor să prindă câteva luni de salariu.

  • „Traseismul este exemplul suprem al politicii retrograde, domnule Orban! Iar la PNL ați dus traseismul pe cele mai înalte culmi! Da, Parlamentul actual nu mai exprimă voința electoratului pentru că voi, peneliștii, ați folosit banii publici pentru a cumpăra zeci și zeci de parlamentari ca să vă mențineți la putere și mufați la resursele țării! Noi suntem pregătiți și vom bate din nou PNL în alegerile parlamentare, cu toată campania făcută direct de la Cotroceni! Însă, dacă situația medicală se va agrava – așa cum atrag atenția toți specialiștii din domeniu – să spun clar: NU vom ezita nicio secundă în a alege viața oamenilor și nu diurnele și deplasările atât de dragi președintelui Iohannis și partidului său! Viețile oamenilor nu pot fi tranzacționate pentru voturi!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citește și: Se cască prima falie în conducerea PSD. Undă de șoc în partide, după alegerile locale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.