Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semne bune pentru republicani: Victorie pentru Marco Rubio în Florida

marco rubio

Senatorul republican Marco Rubio ar urma să câştige un nou mandat în Florida, ceea ce ar reprezenta un impuls pentru şansele Partidului Republican de a-şi menţine controlul în camera superioară a Congresului SUA, transmit miercuri DPA, EFE şi AFP, potrivit Agerpres.

Vezi și: ALEGERI SUA 2016: Rezultate exit-poll, stat cu stat. Florida, pe muchie de cuțit

Miami Herald şi postul Local 10 i-au atribuit victoria lui Rubio, cu 51,87%, în timp ce contracandidatul său democrat, Patrick Murphy, a obţinut 44,45%, după peste 8,5 milioane de voturi contabilizate, potrivit datelor prezentate de Divizia Electorală a Departamentului Statului Florida. 

Rubio a decis să candideze din nou după ce a pierdut în favoarea lui Donald Trump la alegerile primare din cadrul Partidului Republican pentru desemnarea candidatului la Casa Albă. 

După alegerile primare din Partidul Republican, Marco Rubio, american de origine cubaneză, l-a sprijinit mai mult de formă pe Trump. 

Agenţia EFE aminteşte că Rubio, în vârstă de 45 de ani, născut la Miami, a fost ales pentru prima dată în Senatul american în anul 2010 pentru legislatura 2011-2016. Înainte, Rubio a fost preşedinte al Camerei Reprezentanţilor din Florida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.