Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator ALDE, atac la Dăncilă după ce aceasta s-a dezis de Tăriceanu: Mai lipsește să pună plăcuța suedeză

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila lansare

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a spus că probabil a fost o greșeală salvarea lui Călin Popescu Tăriceanu, în Senat, de dosarul la DNA. Senatorul ALDE, Dorin Bădulescu, susține că Viorica Dăncilă se dezice de toată lumea ca să dea bine în campanie și mai lipsește ca în turul II să afișeze mesajul ”#rezist” și ”plăcuța suedeză”.

Citește și: Se înfiripă un mare pol pe stânga / SURSE

”Din categoria „dezicerile dnei Dăncilă”, azi am asistat la partea a doua
Păpușarii dnei Dăncilă, încă nedezmeticită după relaxarea fizică și psihică de la Bruxelles, care au sfătuit-o să țină avioanele Tarom la sol (nici măcar în lumea a treia nu auzi așa ceva) pentru ca parlamentarii să nu vină să voteze moțiunea de cenzură, îi spun acum să se dezică de tot și toate...poate și de funcția de prim-ministru într-un final. 
Dezicerile au început cu cel care a pus-o prim-ministru. Acum vine partea a doua: se dezice de aliatul care a ținut-o mai bine de doi ani în funcția de prim-ministru. 
În scurt timp, după prea mult timp petrecut în realitatea paralelă construită de consilieri, doamna Dăncilă ne va spune că protocoalele secrete între serviciile de informații și magistrați nu au existat, la fel și abuzurile împotriva românilor. Totul a fost doar în închipuirea noastră. 
Așa se întâmplă când stai prea mult timp pe un loc călduț la Bruxelles și nu ai trăit pe pielea ta abuzurile care s-au petrecut în România ultimilor 10 ani. Pentru dna Dăncilă a fost într-atât de confortabil fotoliul de europarlamentar, încât trezirea la realitate durează. 
Mai rămâne pentru dna Dăncilă ca înainte de turul 1 cu 2 zile să își pună pe pereții blocurilor bannere cu #rezist și, de ce nu, plăcuța suedeză! Dacă e dezicere, atunci dezicere să fie. 
Cam ce a zis azi dna Dăncilă: https://www.stiripesurse.ro/viorica-dancila-regreta-ca-nu-l…”, scrie Dorin Bădulescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.