Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: Atitudinea sfidătoare a premierului n-ar trebui să inhibe acțiunea procurorilor!

stiripesurse.ro
documentul MC

Senatorul PSD Alfred Laurențiu susține că procurorii ar trebui să cerceteze abuzul în serviciu de la Palatul Victoria. El susține că după dezvăluirile presei cu privire la documentul de partid emis de Secretariatul general al Guvernului cu antetul și însemnele guvernamentale ar trebui să ducă la o anchetă hotărâtă a procurorilor:

”Scandalul „CÎȚUGATE” – utilizarea ilegală a resurselor umane și financiare ale Guvernului în campania electorală a premierului Florin Cîțu pentru șefia PNL.

Scandalul trimite la o infracțiune comisă de Florin Cîțu: Abuz în serviciu.

În alte spețe cu o gravitate mai mică, unii au luat până la trei ani închisoare.

Florin Cîțu a comis ceva mult mai grav: - a folosit o consilieră de stat în clădirea guvernului, plătită gras din taxele și impozitele noastre, pentru rezolvarea unor treburi pe linie de partid.

Această consilieră de stat - o fostă jurnalistă, a elaborat un document cu antetul Guvernului în care se dădeau indicații activului PNL cum să-l lucreze pe Ludovic Orban, concurentul premierului la șefia PNL.

Cîțu minte când susține că n-a știut că angajați ai guvernului muncesc pentru partid.

Cu fiecare zi care trece mai multe date și fapte demonstrează gravitatea și caracterul penal a ceea ce s-a întâmplat.

Dacă n-ar fi știut ar fi reacționat imediat, cu indignare chiar, și ar fi cerut cel puțin o anchetă a corpului de control al prim-ministrului.

Cînd Ludovic Orban a denunțat folosirea resurselor guvernamentale în bătălia internă din PNL, Florin Cîțu a cerut dovezi că această consilieră de stat, e autoarea documentului.

Documentul cu antetul cancelariei prim-ministrului, asumat de consilierul său de stat – plătit din bani publici- nu doar că fost trimis dar a și produs efecte clare și-n proporție de masă, în conformitate cu conținutul.

Lideri și comunicatori ai facțiunii Cîțu din PNL au aplicat la virgulă indicațiile primite prin  acel document; sunt zeci/sute de dovezi online ale ”#echipaînvingătoare”.

Florin Cîțu e candidatul unei Grupări ce-și spune reformistă. Ați auzit pe vreun membru al grupării cerîndu-i candidatului să ia măsuri?

Cazul are o netă dimensiune penală. Ar fi fost normal ca DNA să se autosezize. Cum n-a făcut-o, ar fi fost normal ca liderii USRPLUS să depună plîngere la DNA. Nu se bat ei cu pumnu-n piept că sînt Eroii luptei împotriva ilegalităților comise de demitari?

În aceste condiții, Florin Cîțu, premier al României, nu-și asumă responsabilitatea, dă dovadă de lașitate și sfidează întreaga opinie publică.

Atitudinea sfidătoare a premierului n-ar trebui să inhibe acțiunea procurorilor!”, scrie senatorul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.