Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu îl acuză de tupeu și nesimțire pe premierul Florin Cîțu: Românii nu vor uita ce le-ați făcut!

Facebook
Alfred Laurențiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu îl critică dur pre premierul Florin Cîțu după ce acesta a făcut apel în cursul zilei ca și specialiștii PSD să își aducă contribuția și să stea la masă alături de guvernanți. Social-democratul consideră că premierul a dat dovadă de foarte mult tupeu și nesimțire deoarece cu doar câteva zile în urmă doar a refuzat în mai multe rânduri inițiativa PSD de Pact național pe Sănătate pentru combaterea pandemiei:

”Afirmația Premierului Cîțu ”că ar fi pregătit să asculte şi opinia specialiştilor din PSD,  – reprezintă tupeul și nesimțirea ajunsă la cote maxime.

Acest domn Premier Cîțu a uitat că a refuzat în mod repetat, orice propunere PSD, nu numai pentru combaterea pandemiei ci și propunerile privind proiectul de Buget cât și propunerile și consultările pe Planul Național de Redresare și Reziliență, deși acesta este cel mai important proiect național din prezent al României.

Azi când oamenii au ieșit în stradă împotriva restricțiilor, este pentru că au fost aroganți, au luat aceste măsuri doar după capul lor, fără să se consulte cu nimeni, și în loc să-și facă treaba de guvernanti, ne-au tratat pe noi cetățenii, ca pe niște adversari, nu ca și parteneri, au interzis și au închis HORECA, școlile, circulația, magazinele.

Românii nu uită așa repede, când PSD a propus un Pact național pe Sănătate pentru combaterea pandemiei,  PNL a respins propunerea cu aceiași aroganță spunând că „orice apropiere de PSD dăunează.

#Detalii https://www.euractiv.ro/.../ciolacu-le-scrie...)

Detalii https://www.mediafax.ro/.../liberalii-nu-vor-semna-pactul...

Propunerile PSD pentru pandemie sunt publice încă din 12 noiembrie când a fost prezentat planul PSD pentru combaterea COVID-19.

#Detalii https://www.psd.ro/.../Planul-PSD-pentru-combaterea...

Multe dintre aceste propuneri ale PSD, au fost respinse, deși ulterior unele au fost puse în aplicare, dar după ce populația a avut multe de suferit.

Câteva dintre soluțiile propuse de PSD și blocate inițial de guvern, acum declară că să sunt foarte bune:

- Testarea pe scară largă - au blocat testarea la București, deși acum spun că e o soluție bună de combatere a pandemiei.

- Folosirea testelor rapide - dar acum spun că sunt foarte utile pentru combaterea pandemiei, deși negate și refuzate când au fost propuse de PSD.

- Redeschiderea școlilor și testarea elevilor/profesorilor – s-au opus cu încăpățânare când o cerea PSD, dar le-au deschis după ce OMS au spus că nu e bine să le țină în închise.

- Renunțarea la separația spitale covid și spitale non-covid – până săptămâna trecută au menținut această măsură, afectând grav sănătatea bolnavilor cronici.”, susține senatorul PSD pa pagina sa de Facebook.

Afirmația Premierului Cîțu ”că ar fi pregătit să asculte şi opinia specialiştilor din PSD, – reprezintă tupeul și...

Publicată de Alfred Laurentiu Mihai pe Luni, 29 martie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.