Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: PSD a reușit să-și convingă partenerii de guvernare de necesitatea renegocierii PNRR în privința creșterii procentului de 9,4% din PIB

facebook
alfred laurentiu mihai

PSD a reușit să-și convingă partenerii de guvernare de necesitatea renegocierii PNRR în privința creșterii procentului de 9,4% din PIB alocat pensiilor, susține senatorul PSD Alfred Laurențiu.

”O altă veste importantă este faptul că Premierul Nicolae Ciucă îl va însoţi pe ministrul Muncii, Marius Budăi, la Bruxelles pentru a purta discuţii pe tema PNRR şi a procentului din Produsul Intern Brut pe care România să îl aloce sistemului de pensii. În cadrul acestor discuții autorităţile române vor face propuneri concrete pe aceste subiecte.

Pensionarii pot vedea acum cât de important e faptul că PSD s-a implicat în această guvernare pentru a le apăra interesele. Chiar dacă inițial cei din PNL au respins în mod repetat această inițiativă a PSD, în cele din urmă, cu argumente și cu înțelepciune, PSD a reușit să-i convingă de importanța acestui demers.”, scrie el pe pagina de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.