Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: PSD depune moțiune de cenzură și cheamă pe orice parlamentar responsabil căruia îi pasă cu adevărat de oameni și de țară să voteze

Facebook
Alfred Laurentiu

PSD depune moțiune de cenzură și cheamă pe orice parlamentar responsabil căruia îi pasă cu adevărat de oameni și de țară să voteze pentru înlăturarea actualului guvern, anunță și senatorul Alfred Laurențiu într-o postare pe pagina personală de facebook.

El îi invita pe toți parlamentarii responsabili să o voteze și explică motivele:

”Guvernul actual trebuie să plece pentru eșecul repetat de a redacta și depune la Comisia Europeană un Plan Național de Redresare și Reziliență benefic pentru România și pentru cetățenii țării.

Dezbaterea din Parlament, precum și intervențiile publice ulterioare, au arătat un adevăr crunt. PNRR-ul, ca proiect clar, coerent, gata de a fi transmis la Bruxelles nu există, iar partidele Coaliției de guvernare aruncă pisica de la unii la alții pentru eșec.

Exemplu: vicepremierul Barna îl atacă pe ministrul PNL-ist al Agriculturii pentru că România nu va primi niciun euro pentru irigații.

Detalii https://www.stiripesurse.ro/dan-barna-il-ataca-pe-ministrul-agriculturii-proiectele-de-irigatii-propuse-pentru-finantare-prin-pnrr-erau-uzate-moral-nu-este-vorba-de-demisii_1809794.html

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat o prezentare care ilustrează haosul dar și jaful pe care-l pun la cale actualii guvernanți prin intermediul PNRR.

Documentul Aici

http://mfe.gov.ro/.../62b9c35193ec15ffb9d493b516c91c91.pdf

Exemple:

- la pg 15 ”Reforma administrației publice” se prevăd 137 de milioane de euro DOAR PENTRU HÂRTII- strategii, revizuiri și actualizări legislative care în mod firesc sunt/trebuie făcute de Guvern și Parlament.

- la pg 16 ” România Educată” se finanțează, din cele 3,6 miliarde de euro” alocate” 6000 de școli care ”AU PRIMIT (DEJA) resurse și tehnologie pentru dotarea laboratoarelor de informatică și pentru derularea învățării în format virtual”...cu alte cuvinte îi ”șmecherim” pe europeni, le luăm banii pentru lucruri deja făcute !

- La pg 14 ” Reforme în domeniul social” NU se pomenește DELOC, nici de pensii și nici de salarii, deși nu există lider al Coaliției de Dreapta care să nu se lauda cu ce reformă a pensiilor și a salarizării vor face ei.

- La pg 11 ” Fondul local pentru tranziția verde și digitală” este menționat programul de locuințe sociale pentru tineret. Ce legătură are?

Ieri, după simulacrul prezentării în Parlamentul al unui PNRR care nu există, liderii Colaiției au început să recunoască faptul că există însă un Plan de Austeritate, care a  fost subiect al discuțiilor din Coaliție.

Ex. Vicepremierul Dan Barna recunoaște voalat că informațiile privind creșterea vârstei de pensionare sunt reale.

Detalii https://www.stiripesurse.ro/dan-barna-confirma-ca-varsta-de-pensionare-va-creste-sunt-convins-ca-fiecare-roman-intelege-spera_1809879.html

La fel, președintele PNL Ludovic Orban

Detalii https://www.hotnews.ro/stiri-politic-24820853-ludovic...

Probabil vor recunoaște în următoarea perioadă și restul ”reformelor” care va duce la sărăcirea populației și la distrugerea mediului de afaceri românesc - înghețarea veniturilor – pensii, salarii, alocații și creșterea taxelor și impozitelor.

România merită să aibă un Executiv capabil să asigure nu doar dezvoltare și sustenabilitate economică, ci și bunăstare socială.”, susține senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.