Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: PSD susține măriri ale pensiilor cu minim 10 la sută. Apreciem evaluarea publică a premierului Nicolae Ciucă

Facebook
Alfred Laurențiu

Apreciem și salutăm în același timp, declarațiile de ieri ale Premierului Nicolae Ciucă, susține senatorul PSD Alfred Laurențiu care e de părere într-o postare pe pagina sa de Facebook că propunerile de mărire a pensiilor trebuie să fie în concordanță cu realitatea economică a țării, dar în oricare din variante să se plece de la minim 10%:

”Așa cum s-a mai menționat, în coaliție nu există neînțelegeri pe acest subiect. PSD a fost și este în permanență adeptul dialogului, negocierilor și chiar cere să se analizeze orice propunere serioasă care va duce la creșterea veniturilor românilor și la protecția celor mai vulnerabili, indiferent din ce partid vine propunerea.

Important este ca această propunere să fie fundamentată economic, astfel încât să nu creăm așteptări care nu pot fi îndeplinite.

PSD are toate calculele care arată că o majorare cu minim 10% a pensiilor poate fi susținută în acest moment, iar declarațiile premierului au la bază analize și cifre pe care le-a prezentat PSD când a propus aceste măsuri.

Când propunem majorarea cu cel puțin 10% nu ne referim doar la punctul de pensie, ci și la pensia minimă, care se va majora la 1.100 lei și menționăm că această pensie minimă nu se acordă celor care n-au muncit, așa cum eronat se transmite în spațiul public. Pensia minimă se acorda celor care au o vechime de cel puțin 15 ani în muncă și au fost dezavantajați de unele reglementări nejustificate, pe care statul le-a luat de-a lungul activității lor.”, a scrie senatorul pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.