Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: Simulacrul de consultări nu va face un PNRR mai credibil, ci din contra

Facebook
Alfred Laurentiu
Senatorul Alfred Laurențiu solicită ca Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) să fie prezentat public pentru ca fiecare român să știe clar ce se va întâmpla cu banii. O astfel de prezentare publică va arăta clar dacă proiectele trecute acolo a fi finanțate fac parte dintr-un plan coerent de dezvoltare a țării sau doar avem a face cu o operațiune politică menită să aducă voturi pentru partidele din coaliția la guvernare:
”România va trebui să spună clar care sunt proiectele! Trebuie să spunem ce vrem să facem, clar și convingător, ca să putem primi undă verde pentru proiectele noastre”
Ceea ce noi, PSD, știm déjà, ne este confirmat și de la Bruxelles, culmea, tocmai de o susținătoare a coaliției de guvernare, pentru câ să nu uităm, că Adina Vălean, comisarul European pe transporturi este PPE.
Simulacrul de consultări nu va face un PNRR mai credibil, ci din contra. Poveștile pe care le prezintă ministrul Ghinea în acele consultări sunt reluate și în întâlnirile cu noi, parlamentarii, chiar dacă îl întrebam punctual despre neliniștile cetătenilor români.
Va aduc ca exemplu interpelarea mea și raspunsul evaziv primit de la domnul ministru.
Nici un român nu trebuie pedepsit pentru cum a votat! Redresarea finanțată din bani europeni trebuie să se bazeze pe echitate și să fie imparțială politic.
E timpul ca această coalitie de la guvernare să admită că Ministrul Ghinea este incompetent și să i se ceară demisia. Cele 30 de miliarde de euro sunt ale românilor, și nu ale clientelei de partid!, susține senatorul PSD pe pagina sa de Facebook.

 

”România va trebui să spună clar care sunt proiectele! Trebuie să spunem ce vrem să facem, clar și convingător, ca să...

Publicată de Alfred Laurentiu Mihai pe Vineri, 19 martie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.