Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PNL, atac spumos la Ponta şi ANAF: 'De ce trebuie să acţionaţi ca nişte proşti?'

anaf

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au provocat revoltă prin închiderea unor localuri pentru nereguli contabile de câţiva lei. Senatorul PNL Cristian Bodea are o intervenţie spumoasă pe această temă, prin care atacă modul iresponsabil de a acţiona al ANAF şi efectele negative ale activităţii agenţiei asupra economiei.

Vezi şi: ANAF dă lovitura ANULUI: decizia luată de Guvern

"După un an jumate de chinuri reformatoare, se trezi și ANAF-ul să iasă la munca de jos. Dar nu oricum, ci in stilul GESTAPO! Adică, musai cu execuții publice, să vuiască țara de hărnicia lor disimulată. Doar gecile lungi de piele si mitralierele le mai lipseau perceptorilor porniti la lichidarea chiaburilor noului mileniu. Dar, nu e târziu…

Presa e plină de cazuri penibile în care pentru 3-5 lei s-au dat amenzi de mii de lei. La colț de stradă, gospodinele nu mai comentează despre ultima arestare, ci despre ultimul magazin închis. Asta da performanță, să detronezi DNA la audiență și breaking news! Gelule, sper că esti mândru de gestapovismul tău!

Asta da, disimulare… Să faci o țară întreagă să creadă că suntem în criză pentru că nu au dat unii sau alții bonuri de 3 lei, și nu pentru că ministrul de Finanțe, mare amic al premierului, a luat șpăgi de milioane de euro! Victore, ești cel mai bun!...", afirmă senatorul liberal.

Vezi şi: Șeful ANAF, reacție după închiderea micilor întreprinzători

Cristian Bodea denunţă lipsa unor măsuri preventive şi recurgerea la măsuri extreme fără avertisment, acţiuni menite să aducă bani la buget indiferent de consecinţe.

"Bine, măi comisari în geci de fâș, sunteți ai drakului. Dar, de ce trebuie să acționați ca niște proști? V-au trecut în fișa postului că nu aveti voie să gândiți? Că voi doar faceți plus cu minus și nu aveți voie să aveti o viziune economică? Sau, la recrutare, singura întrebare a fost: "O vinzi si pe măta, mah?". În loc de "Care este impactul închiderii unui magazin asupra rentabilității afacerii și cum își mai plătește "mulsul" amenda?". Sau "Ce naiba facem cu atâția șomeri, după ce falimentăm jumătate din micile afaceri din România?".

Vezi şi: Lovitură pentru bucureșteni: celebra shaormerie de la Dristor a fost ÎNCHISĂ

Sincer, nu aveam mari așteptări de gândire de la un vameș pus șef la ANAF de ”eminentul” Chițoiu. Dacă mentorul lui a vândut PNL lui Ponta, doar pentru ca nașu' Rușanu să ajungă șef la ASF pe un salariu de zeci de mii de euro, de ce să mă mire că șmecherașul Gelu Diaconu a fugit la UNPR, doar ca să ramână șef la perceptori? Dar, totuși, să reușești performanța de a institui teroarea în mediul de afaceri, e o dovada de geniu. Criminal! Stalin ar fi fost mândru de un asemenea asasin de chiaburi...

Pe când naționalizarea, Ponto? Că, la ce specimene ai in ograda guvernamentală, văd că tare îi mai urăști pe cei ce vor să își câștige singuri pâinea în țara asta. Te roade rău, că nu stau și aștia cu mâna întinsă la o mărire de salariu minim, nu?...", mai afirmă senatorul PNL Cristian Bodea.

Vezi şi: Monica Macovei cheamă oamenii în stradă împotriva ANAF

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.