Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PNL: Nu sunt pentru ieşirea de la guvernare

646x404

'Nu sunt pentru ieşirea de la guvernare a PNL, nu sunt pentru o ieşire pe care PNL să o genereze, deoarece cred că electoratul îi va taxa pe cei care vor sparge votul de încredere dat la alegeri. Trebuie să ne respectăm angajamentele luate sub sigla USL în campania electorală', a declarat joi Marius Nicoară.

Acesta a amintit că, în urmă cu doi ani, USL a 'câştigat zdrobitor' alegerile, ceea ce arată că Uniunea trebuie să meargă înainte până la finalul mandatului.

'Astfel, vom demonstra electoratului că ne ţinem de cuvânt, pentru că USL este o alianţă care a promis multe lucruri românilor. Noi vrem ca USL să meargă mai departe până în 2016, să demonstrăm românilor că ne ţinem de cuvânt şi că nu şi-au dat votul lor unor partide neserioase, care se despart cum apar primele disensiuni', a afirmat Nicoară.

La rândul său, preşedintele PNL Cluj-Napoca, Ioan Petran a declarat, la rândul său, că la nivel local colaborarea cu PSD este necesară pentru finalizarea proiectelor începute de USL.

'La Cluj, avem preşedinţia Consiliului Judeţean şi credem că este nevoie de colaborarea cu PSD pentru a duce la bun sfârşit proiectele începute şi pentru respectarea promisiunilor. Iar la nivel naţional, eu personal aştept semnalul dat de Crin Antonescu', a declarat Ioan Petran, care este consilier judeţean.

Cei doi au reacţionat la declaraţiile făcute în cursul zilei de joi de senatorul PNL de Bihor Cristian Bodea, conform căruia ieşirea de la guvernare ar fi un lucru benefic pentru PNL.

De asemenea, senatorul bihorean Valeriu Boeriu a arătat, într-o conferinţă de presă, că s-au acumulat tensiuni extraordinare între PNL şi PSD, cauzate mai ales de cel din urmă, dând ca exemple pactul de coabitare, 'împărţirea procurorilor', proiectul Roşia Montană - 'făcut pe şest' sau superimunităţile.

Conform celor doi senatori liberali, proiectul candidatului unic în alegerile prezidenţiale este 'eşuat de mult', iar ieşirea PNL din USL ar fi de bun augur, deoarece Crin Antonescu-PNL ar reprezenta o alternativă, al treilea pol politic, după Băsescu şi Ponta.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.