Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PNL se oferă să ia șefia PSD / VIDEO

PNL

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat, joi, ca liderul judetean PSD din Bihor nu reuseste sa rezolve cu seful CNADNR situatia drumurilor si poate ar fi mai bine sa-si dea demisia si sa-l lase pe el sa conduca PSD-ul judetean.

„Pesedistul ăla pus la cârma CNADNR nu e în slujba Statului? De ce trebuie ca un parlamentar să meargă la el pentru a tot presa. Nu trebuie ca eu să-l rog frumos să-și facă treaba. Poate domnul Ponta ar trebui să facă asta, după ce a insistat ca CNADNR să fie în subordinea lui!” a declarat Bodea.

„Ce face domnul Mang toată ziua? De ce nu se duce el la Neaga (n.b.: Narcis Neaga, director CNADNR), că doar sunt colegi de partid! Are treabă (Mang) să traficheze primari? Se pare că e singura lui ocupație – prostituția politică”, mai crede Bodea, referindu-se la Ordonanta migratiei primarilor.

Cristian Bodea îl descrie pe Ioan Mang drept „peștele primarilor” și spune despre liderul social-democrat că acesta „își prezintă curvele achiziționate” (referire la traseiștii primiți în PSD). Având în vedere stadiul de stand-by prelungit al șantierului de pe DN 76, senatorul liberal se arată convins că, de fapt, Mang nu prea contează în PSD.

„Dacă nu are atâta influență în partid încât să îl facă pe Neaga să urgenteze lucrările, să își dea demisia! Să demisioneze din fruntea PSD Bihor și să mă lase pe mine!”, a mai declarat Bodea. Acesta a precizat la solicitarea presei că ar fi în stare să se facă până și șef la PSD (dar și la CNADNR sau chiar la Guvern) „pentru drumul de Beiuș”

Preluare: bihorstiri.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.