Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PNL: Victor Ponta a regizat votul la Vosganian

ponta zambeste

Senatorul PNL Tudor Barbu a declarat, joi, pentru stiripesurse.ro, ca Victor Ponta a pus la cale scutul pentru Vosganian cu scopul de a-i lovi mediatic pe liberali.

"Este a 7-a oara, cel putin, in aceasta legislatura, cand o regie absolut jalnica a PSD este folosita ca arma mediatica impotriva liberalilor si ma refer la aranjamentul pe care l-a facut Victor Ponta, dispozitia pe care a dat-o senatorilor domniei sale, la votul in cazul Vosganian. Dovada e declaratia facuta pe o retea de socializare de Premier, declaratie conform careia ce s-a intamplat este rodul unui complot intre Blaga-Gorghiu-Geoana. Vreau sa va spun ca acest mecanism pe care l-au pus la punct la votul de azi a fost deconspirat tocmai de speculatia politica lamentabila pe care a facut-o Premierul. Voturile liberalilor oricum nu erau suficiente, chiar daca toti senatorii liberali ar fi votat, iar o mare parte dintre colegii mei au aratat bilele, dl Blaga, dl Iani Popa, liderii informali si formali au grupurilor, au aratat bilele, deci este limpede ca majoritatea liberalilor nu au votat pentru Vosganian ci pentru initierea urmăririi penale. Declaratia facuta de dl Prim-Ministru Victor Ponta deconspiră, repet, planul pueril si repetat facut de catre PSD, acela de a se folosi de masca unui vot secret pentru a acuza PNL-ul ca isi protejeaza oamenii", a declarat senatorul PNL.

Senatul a respins, joi, solicitarea DIICOT pentru inceperea urmaririi penale a senatorului PNL Varujan Vosganian. DIICOT il acuza pe fostul ministru al Economiei de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi complicitate la delapidare, în dosarul Romgaz.

Pe același subiect:

Reactia lui Victor Ponta la cazul Vosganian

SURSE - Cum a scăpat Vosganian în Senat: cine a orchestrat votul

Klaus Iohannis, reacție dură, după momentul Vosganian

Alina Gorghiu tună și fulgeră la adresa senatorilor PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.