Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PSD, către ministrul liberal al Energiei: 'Virgil, când lași orgoliul deoparte e spre binele tuturor'

Guvernul Romaniei
Virgil Popescu

Senatorul PSD Daniel Zamfir spune joi că ministrul liberal al Energiei preia demersul social-democraților privind finalizarea unor hidrocentrale construite în proporție de peste 90% și blocate din motive ecologice.

„Impins de la spate, se pare ca ministrul energiei va debloca constructia centralei de la Iernut! Intelegand, probabil, ca acum nu mai e loc de orgolii, ministrul energiei, preia demersul pe care l-am initiat in cadrul comisiei de ancheta si va reveni asupra rezilierii contractului in cazul constructiei centralei de la Iernut si va merge pe o intelegere a partilor ca lucrarea, executata in proportie de 80%, sa fie terminata cat mai rapid! Este alt obiectiv, pe langa cele trei hidrocentrale, care poate fi deblocat rapid, doar bunavointa sa existe! Asadar, Virgil, cand lasi orgoliul deoparte, si poti accepta ca solutiile de deblocare a investitiilor pe care ti le-am propus noi sunt cele corecte, e spre binele tuturor!

P.S. Hai cu OUG si in cazul scoaterii din zona ariilor protejate ca sa mai castigam vreo trei luni”, a scris senatorul PSD pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.